Home

De luxe van natuursteen

Dankzij rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd vindt u bij ons de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een eerlijkste prijs. Met onze geavanceerde machines maken wij het meest complexe maatwerk mogelijk.

 

Een greep uit ons natuursteen assortiment

View the embedded image gallery online at:
http://ammondi.nl/index.php/en/#sigProId2aaf2a1639

 

Het gaat te ver om onze totale collectie natuursteen op te noemen. We hebben niet voor niets een showroom om u een idee te geven van de enorme variatie in vloeren, badkamers en aanrechtbladen. Kortom alles voor uw interieur en exterieur, van het handmatig polijsten tot en met werken met een 3D robot. Bent u op zoek naar iets specifieks? Kom langs of neem contact op.

Natuursteen voor consumenten en professionalsAmmondi werkt rechtstreeks voor consumenten. Maar ook in opdracht van bijvoorbeeld architecten, projectinrichters en bouwbedrijven. Waarom men voor ons kiest? Onze jarenlange kennis en ervaring (60 jaar) op het gebied van natuursteen is – zo durven wij gerust te stellen – ongeëvenaard. U kunt dus bouwen en vertrouwen op topadvies. En op persoonlijke aandacht, no-nonsense service, en alle andere zaken die u van een oprecht bedrijf mag verwachten.


Natuursteen onderhoud nodig?

Wordt uw vloer, badkamer, terras of gevel langzaamaan dof? Wij maken het weer als nieuw.
Meer hierover op care4floor.nl of neem contact met ons op


Natuursteen renovatie nodig?

Is uw natuursteen beschadigd? Wij kunnen iedere vloer, badkamer, terras of gevel in ere herstellen.
Meer weten over natuursteen renovatie neem contact met ons op

Contact us

Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload